55686.jpg

Jäsenkirjeet ja matkakertomukset

21.11.2017 klo 17:27
Kaksi viimeisintä jäsenkirjettä on täällä aina luettavissa.

Vadstenan matkakertomus

 

Jäsenkirje 1,  8.2.2018

Hyvät yhdistyksemme jäsenet

Kevätkautemme alkoi tammikuussa Åbo Svenska Teater:in Piaf-esityksellä "Jag ångrar ingenting". Vierailu Akatemiataloonkin toteutuu nyt perjantaina. Tässä tietoa tulevista tapahtumista.

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään Raision kaupungintalon valtuustosalissa maanantaina 5.3. klo 18.00 alkaen. Kokouksessa käsitellään säännöissä määrätyt asiat.

Kokouksen jälkeen klo 19 poliisiylitarkastaja evp., varatuomari Kalle Puhalainen esitelmöi poliisin pohjoismaisesta yhteistyöstä ja  sen kehityksestä 2000-luvulla. Ottakaa myös ystävänne mukaa.


Lounais-Suomen  Pohjolan Pidot järjestetään lauantaina 24.3. klo 13 alkaen Laitilan louhenlinnassa. Ohessa Pitojen esite. Laitilalaisesta ohjelmasta vastaavat murretarinankertoja Aila Vuorinen  ja Trio Farmari Sisters.

Linja-autokuljetus Laitilaan lähtee Naantalin Käsityöläiskadun opaspysäkiltä klo 11.30 ja Raision kaupungintalon retkipysäkiltä klo 11.45. Kotimatkalle lähdetään noin klo 16.

Ilmoittautukaa Leena Kortesalolle ja maksakaa osallistumismaksu yhdistyksemme tilille viimeistään keskiviikkona 28.2. Tilinumeromme Liedon Säästöpankissa on FI47 4309 0010 5116 65. Muistattehan, että tilimme muutti viime syksynä. Maksuviite on vanha tuttu 2011.


Naantalin historiatapaaminen on Seurakuntakeskuksen Kohtaamispaikalla tiistaina 27.2. klo 12-14.Keräämme muisteluita Pohjola-Nordenin menneiltä vuosikymmeniltä Naantalissa. Tervetuloa kertomaan yhdistyksen tapahtumista ja matkoista, mielellään valokuvien kera. Naantalin Pohjola-Nordenin perustamisesta tulee vuonna 2018 kuluneeksi 70 vuotta.


Touko-kesäkuisen iltaretken teemme Maskuun Kankaisten kartanoon. Palaamme tähän tarkemmin seuraavassa jäsenkirjeessä.


Kesämatkamme Viipuriin ja Kannakselle on loppuunmyyty. Matkakirje ilmoittautuneille tulee lähiaikoina. Kirjeessä tulee olemaan ohjeita ryhmäviisumia varten. Matkan ennakkomaksu 150 euroa erääntyy 15.3. Matkan lopullinen hinta on edelleen 450 euron "haarukassa". Laittakaa kalenteriinne jo nyt matkainfotilaisuus Raision kaupungintalolla tiistaina 22.5. Mutta, näistä tarkemmin matkakirjeessä.


Syksyksi on valmisteilla tutustumismatka Eduskuntataloon ja johonkin taidekohteeseen Helsingissä. Tästäkin ja muista kesän ja syksyn tapahtumista tulee lisätietoa seuraavissa kirjeissä.

 

Mikäli haluatte tulevat jäsenkirjeet sähköpostitse paperikirjeen sijasta, ilmoittakaa osoitteenne yhdistyksemme sihteerille. Näin säästämme postituskulujamme ja myös luontoa. Muistakaa ilmoittaa myös osoitteenne muuttumisesta.

 

Tervetulo kaikki jäsenemme ystävineen yhdistyksemme ja liiton tapahtumiin.


Talvisin Pohjola-Norden terveisin,

Hallitus

Leena Kortesalo                                                          Antti Suominen

puheenjohtaja                                                              sihteeri

puhelin 439 7022 (kotivastaaja)                                antti.suominen@dnainternet.net

gsm 040-541 5092

leena.kortesalo@dnainternet.net

 

Jäsenkirje 4/2017